Udělejte radost svým blízkým

13.04.2009 14:29

Udělejte Vašim blízkým radost a darujte jim dárkovou kartu.

 

V našich obchodech jsou nyní k dostání dárkové karty H&M.

Zvolte si kasu a u ní na kartu jednoduše vložte libovolný peněžní obnos v rozpětí od 100,- do 5000,- Kč.

Obsluha karty – instrukce

  • Přistupte s kartou k jakékoli kase a zde na ni uložte libovolnou částku od 100,- do 5000,- Kč.
  • Nyní je karta připravena k nakupování.
  • Předložte tuto kartu a použijte ji k plné či částečné úhradě jakéhokoli zboží zakoupeného v našem obchodě. Suma bude odečtena z karty a konečný zůstatek se vám objeví na účtence.
  • Aktuální zůstatek na kartě lze ověřit na www.hm.com/giftcard, v každém obchodě H&M, nebo na telefonní lince 800143092. V takovém případě mějte prosím po ruce číslo karty.
  • Zvýšit zůstatek karty můžete jednoduše při návštěvě kteréhokoli obchodu H&M na území České republiky.
  • Dárkové karty se prodávají pouze v našich obchodech.

S dárkovou kartou můžete zacházet jako s penězi, je možné ji dobíjet a dále nakupovat.

 

Podmínky a ujednání

Používáním této karty vyjadřujete svůj souhlas se zde uvedenými podmínkami a ujednáními. Touto kartou lze hradit nákup zboží v kterémkoli obchodě H&M na území České republiky. Tato karta není šekovou zástavou, kreditní či debetní kartou a nelze na ni vyplácet hotové peníze nebo ji používat na krytí platby za jinou dárkovou kartu H&M (tj. H&M Gift card). Kartu si ponechte ve vlastnictví, neboť ji lze dobíjet. Minimální obnos, který je potřeba k aktivaci či dobití této karty, je 100,- Kč a maximální limit karty je 5000,- Kč. Tato dárková karta zůstává aktivní po dobu 24 měsíců od data provedení poslední transakce. Po uplynutí této doby platnost karty vyprší a celý zbývající zůstatek z ní bude odečten. H&M nenese zodpovědnost za ztrátu, odcizení, poškození či neoprávněné použití dárkové karty. H&M si vyhrazuje právo upravovat tyto podmínky a ujednání bez předchozího upozornění.

—————

Zpět