Znamení a móda

23.04.2009 15:10

Beran - svoboda a pohodlí

V práci či doma se nejlépe cítí v pohodlném oblečení. Muži i ženy tohoto znamení, kteří si již našli svůj styl, se oblékají sportovně a mají rádi, když jim oblečení zvýrazňuje postavu. Na večer mají rádi provokující toalety. Když si najdou vhodné oblečení, nosí ho roky. 

 

Býk - nemá rád sezónní hity
Nemá rád časté změny, šaty na jednu sezonu, ale dává přednost elegantnímu, kvalitnímu a drahému oblečení, které si dlouhou dobu zachovává pěkný vzhled. Pro ženy tohoto znamení jsou nejvhodnější klasické kostýmy a pro muže kvalitní klasické obleky. Na volné dny oblečení z tvídu a flanelu. Nemají rádi umělé materiály, výborně se cítí v bavlně.

  Blíženci - jsou rozmarní
Měnivou náladu Blíženců je vidět i na oblékání. Je to v pořádku -opravdu by se měli oblékat podle nálady. Mají vrozenou schopnost spojovat materiály různých druhů, barev a vzorů. Výborně si dokáží vybrat i doplňky. V "top oblečení" se cítí jako ryba ve vodě, mohou experimentovat a fantazírovat. Když jsou extravagantní, cítí se mladí.

Rak - svoboda a přirozenost
Rak by se měl vyhýbat oblečení, které poutá pozornost. Vybírá si věci sladěné, bez extravagantnosti. Dobře se cítí v tradičních i konvenčních oblecích. Pro ženy tohoto znamení je však jako stvořený rustikální a romantický styl. Při výběru oblečení mají nejednou dilema, zda si mají vybrat to, co se jim líbí (mají většinou rafinovaný vkus), anebo něco střízlivějšího. Měly by zůstat při tom druhém.

Lev - honosný lesk
Lva pronásleduje myšlenka, že by mohl vypadat tuctově. Obléká se proto tak, aby udělal dojem, "blýskl se". Výborně se cítí v drahém, luxusním oblečení, které ho odlišuje od davu. Bude se opravdu odlišovat, když bude nosit kvalitní materiály a pečlivě vybrané doplňky (šperky, pásky, kabelky, jehlice do kravaty, boty). Miluje zlatou barvu, dodává mu sebe jistotu. Muži mohou podlehnout extravagantním kravatám.

  Panna - perfektní
Je známo, že Panny mají rády pořádek. Mají vrozený vkus a vždy se oblékají přiměřeně situaci. Zřídka si kupují syntetické látky. Elegantní kostýmy či obleky na nich vypadají velmi sexy. Na denní nošení jsou vhodné svetry, saka, džíny -ale všechno v dobré kvalitě. Jinak se budou cítit neupravené, a to je pro ně katastrofa.

  Váhy - malebně a neobyčejně
Váhy mají vrozený dobrý vkus, měly by se jím řídit. Když poslouchají svůj vnitřní hlas, bezchybně si vyberou správný odstín barev i střih. Skvěle vypadají ve věcech měkce ovíjejících postavu, z jemných materiálů, subtilních barev. Celek by měl působit romanticky.

Štír - elektrizuje
To on určuje v módě pravidla hry. Je smělý ve výběru oblečení. Jeho oblečení má zdůrazňovat přirozený magnetismus a podmanivý půvab tohoto znamení. Nebojí se extravagance, výborně vypadá (pokud má dobrou postavu) v napodobeninách z kůže, rád skrývá svoje vševidoucí oči za černé brýle.

Střelec - maximum za minimum
Oblečení Střelce musí být pohodlné, většinou si obléká, co mu přijde pod ruku. Svědčí mu sportovní styl. Proto i žena narozená v tomto znamení by měla mít ve skříni dostatek kalhot. Střelec se nemusí obávat odvážných barev- způsobí, že se bude cítit sám sebou.

Kozoroh - kvalita
Je to konzervativec, neměl by se proto pídit po módních novinkách a doplňcích. Měl by si vybírat klasické kvalitní obleky a kostýmy. Vaše barvy pro každý den jsou především odstíny šedé a hnědé, na večer samet, vlna. Pro ženy tohoto znamení jsou vhodné různé odstíny růžové a zlaté.

Vodnář - vždy svůj
Ze všech znamení zvěrokruhu má Vodnář nejindividuálnější postoj k módě. Nemá rád, když mu někdo říká, co si má obléci. Pokud se má cítit sám sebou, neměl by se řídit různými trendy, ale sám si určovat vzhled. Vodnáři jsou ale často v čele avantgardy módy. Překvapují také barevnými kombinacemi. Právě oni jsou adresáty nejsmělejších návrhů v módních žurnálech. Mají dar spojovat prvky, které se napohled k sobě nehodí, ale každou kreací nosí půvabně.

  Ryby - podle nálady
Ryby většinou nepřipisují velký význam svému vzhledu. Pro ně je nejdůležitější nitro člověka. Vzhled Ryb by proto měl odrážet stav duše. V tomto znamení se však rodí mnoho umělců a ti, jak víme, mají často netradiční vkus. Jejich oblečení často zdůrazňuje jejich vrozený magnetismus. Dobře se cítí v lesklých materiálech, muži často v šokujících růžových či tyrkysových sakách, kloboucích. Rybám se hodí i romantický styl. Velmi často se oblékají do měkkých látek, vlajících šatů. V jeden den mají rády živé barvy, v jiný hlubokou čerň.

—————

Zpět